Sommerherrens blog om dominans og underkastelse


En sommerlørdag

En novelle af SommerHerren (sommerherren@gmail.com).

Det er lørdag eftermiddag. Jeg går og rydder lidt op inden du skal komme. Du er allerede på vej. Jeg kunne have hentet dig i bilen, men det tænder mig at du sidder i toget i din korte nederdel og nylonstrømper og tænker på mig, samtidig med at du gør dig umage for at sidde anstændigt så ingen opdager det bare stykke lår over strømperne. Jeg kan også lide tanken om at du skal gå fra stationen i dine høje hæle og bærende på tasken med toiletsager og tøj (den smule du har med). I øvrigt er det vel ikke rimeligt at jeg skal bruge tid på at køre frem og tilbage bare for at en slavinde kan spare en smule togrejse.

Det ringer på døren. Jeg glæder mig til at se dig, ønsker egentlig at skynde mig ud at lukke op, men du har godt af at lære tålmodighed, så jeg tager den med ro og fortsætter med hvad jeg er i gang med. I knap 5 minutter får du lov til at stå ude på trappen og vente. Du bliver utålmodig og lidt nervøs, der er vel ikke noget galt? Men du kan høre at jeg pusler inde i lejligheden, så jeg kommer vel når det passer mig. Du ved at du kun må ringe én gang, så der er ikke andet at gøre end at vente.

Endelig åbner jeg døren og vi omfavner hinanden i entreen og står og kysser lidt. Du ser dejlig ud i din sommerbluse, korte nederdel, nylonklædte ben og højhælede sandaler. Du får besked på at sætte din taske ind i soveværelset og så vente i stuen mens jeg sætter kaffen over. Jeg får sat kaffemaskinen igang og går ind til dig. Undervejs smiler jeg ved synet af dine trusser der hænger på knagerækken i entreen. Du ved at du ikke må have bukser på i min lejlighed. I stuen venter du lydigt midt på stuegulvet. Skoene har du stadig på. Du kender reglerne, bukser skal af mens pæne sko skal blive på.

Jeg sætter mig i sofaen og vi sludrer lidt. Jeg spørger hvordan din uge er gået. Du fortæller lidt om hvad der er sket, nogle sjove episoder fra dit arbejde, jeg supplerer med nogle bemærkninger om hvad jeg har lavet siden sidst. Bare ganske almindelig hyggesnak. Du står stadig midt på stuegulvet, da jeg ikke har sagt at du skulle sætte dig ned. Da jeg kan høre at kaffen er færdig giver jeg dig besked om at servere den. Jeg siger udtrykkeligt at du skal tage en kop med til dig selv. Hvis jeg ikke havde gjort det ville du kun hente en kop til mig, som den velopdragne tjenerinde du er. Men du kommer altså ind med termokanden og to kopper. Jeg lader dig sætte din kop for enden af sofabordet og selv knæle ned ved siden af. Således nyder vi kaffen, jeg siddende i sofaen og du knælende ved sofabordet.

Efter kaffen får du besked på at rydde af. Da du kommer tilbage fra køkkenet lader jeg dig tage en af spisebordsstolene og placere den midt på gulvet over for min plads i sofaen. Nu får du omsider lov til at sætte dig ned. Jeg fortæller dig at du nu skal lære en ny måde at blive kontrolleret på. Jeg vil ved hjælp af håndsignaler kunne styre din benstilling. Først viser jeg dig et signal bestående af to fingre spredt ud. Det betyder at du skal sprede benene. Jeg lader dig sprede benene så der er ca. tre håndsbredder mellem knæene. Jeg fortæller at hvis jeg gentager signalet mens du sidder med spredte ben, betyder det at du skal sprede dem så meget som du kan. Det prøver du og sidder nu med vidt spredte ben og nederdelen gledet højt op. Der bliver nu en lille pause. Da du på stolen sidder lidt højere end jeg gør i sofaen kan jeg se lige op under din nederdel. Så jeg nyder synet lidt før vi går videre. Jeg viser dig så et signal med de to samme fingre samlede. Det betyder naturligvis at du skal samle benene, hvilket du gør. Vi træner lidt med signalerne, hvor du efter et vink fra mig skiftevis spreder benene halvt og helt og samler dem igen. Jeg viser dig nu et signal med to fingre oven på hinanden. Det betyder at du skal lægge benene over kors. Det gør du mens jeg nyder synet. Jeg fortæller dig at det samme signal mens du sidder med korslagte ben betyder at du skal skifte, så det andet ben kommer øverst. Det gør vi nogle gange og jeg har en dejlig udsigt fra min plads i sofaen. Endelig viser jeg et signal med en slap hånd, der betyder at jeg opgiver kontrolen, du kan nu igen selv bestemme din benstilling. Vi øver signalerne et stykke tid, til jeg er sikker på at du kan dem.

Du får nu besked på at komme over i sofaen ved siden af mig. Nu prøver jeg at “tegne” signalerne på din ryg eller dine lår. Du skal så føle hvad det er for et signal og reagere rigtigt på det. Igen træner vi en tid indtil vi begge er fortrolige med signalerne.

Vi skal nu ud og prøve legen offentligt. Jeg har besluttet mig for at vi tager toget til København. Inden vi går, spørger du mig om jeg ønsker at du tager trusser på. Det svarer jeg ja til, så du snupper trusserne fra knagerækken og tager dem på lige inden vi går ud af døren. Vi spadserer til stationen. Da vi når frem er der 10 minutter til toget går, så vi sætter os på bænken. Jeg lægger armen om skulderen på dig og sidder og tegner signaler på din overarm og leger med din benstilling.

Der er ikke mange mennesker med toget og vi finder en plads hvor der ikke er andre end os. Jeg giver dig signal til at sprede benene, så du sidder med spredte ben og prøver at føre en samtale, samtidig med at du spejder nervøst rundt for at se om der skulle komme nogen gennem toget. Vi standser ved næste station og en del mennesker stiger på. Du kiger nervøst på mig og lige før de nye passagerer kommer ind gennem vognen giver jeg dig signal til at samle benene. Du ser lettet ud. Et par sætter sig ved vinduet på den modsatte side af vognen og en ung mand sætter sig ved siden af mig. Han sidder og kigger ud af vinduet, men kaster også en del blikke på dig. Hvem ville ikke det? Jeg giver dig signal til at lægge benene over kors. Det gør du lydigt, men lidt tøvende. Bevægelsen fanger den unge mands blik og han kigger på dig igen. Denne gang kigger han næsten åbenlyst på dine ben. Du hiver tækkeligt ned i nederdelen, men du ved at både han og jeg kan se et stykke bart lår over strømperne. Efter nogen tid får han taget sig sammen til at kigge ud af vinduet igen, men med hyppige blik på dig. Så giver jeg dig “krydse ben”-signalet igen. Forsigtigt skifter du til samlede ben for derefter at krydse den anden vej. Du prøver at få nederdelen til at dække mest muligt, men ved at igen er der et synligt stykke med bart. Sådan fortsæter turen til København H.

Vi stiger af på Hovedbanen og går op til Strøget. Vi sætter os på en fortovscafé, på et af de yderste borde helt ud mod Strøget. Dvs. jeg sætter mig og sender dig op i køen for at hente en fadøl til mig og et glas vand til dig. Du får selvfølgelig penge med, da du jo ikke selv må have din tegnebog med når vi er sammen. Efter nogen tid kommer du tilbage med drikkevarerne. Du afleverer byttepengene og sætter dig ved siden af mig. Vi sidder lidt og nyder det gode vejr og kigger på menneskemængden. Du beder om tilladelse til at tænde en cigaret. Det får du. Jeg giver dig så signal til at lægge benene over kors. Jeg rejser mig og går ud på Strøget for at tage et billede af dig. Man ser tydeligt et stykke med bart over strømperne. Jeg sætter mig igen og vi kigger atter på folkemængden. Vi lægger begge mærke til at mange kigger efter dig når de går forbi. Flest mænd, men også en del kvinder.

Du spørger om jeg har lyst til at ose i forretningerne på strøget. Jeg siger at det er i orden, men at du skal aflevere dine trusser først. Og du må ikke gå på toilettet for at tage dem af. Vi rejser os og fortsætter ned af Strøget. Vi passerer en sidegade hvor der er noget byggeri i gang. Du smutter ind mellem to containere og tager hurtigt trusserne af. Dem kommer du tilbage og afleverer til mig. Vi begynder at kigge i forretninger. Et sted ser vi en sød sommerkjole som jeg beder dig om at prøve. Vi følges ad ind i prøverummet, jeg bærer kjolen. I prøverummet tager du bluse og nederdel af og står nu kun iført BH, selvsiddende strømper og sko. Du rækker lidt nervøst ud efter kjolen, men jeg lader dig vente lidt før du får den. En slavinde har godt af at lære tålmodighed. Der går nok ikke mere end et halvt minut før du kan dække dig til med kjolen, men for dig føles det som lang tid. Efter at have prøvet den, tager du kjolen af igen, men da du skal til hurtigt at tage dit tøj på siger jeg “Vent”. Efterfulgt af et “Tag den af” mens jeg peger. “Den” er din BH. Du skynder dig nu at tage din BH af og lægger den ned i din taske før du kan tage bluse og nederdel på igen. Vi hænger kjolen tilbage på plads og forlader forretningen. Da vi fortsæter ned af Strøget lægger jeg mærke til at dine bryster bevæger sig blidt under blusen. Et sted ser vi filmen “9½ uge” på tilbud og beslutter at købe den og se den sammen om aftenen.

Vi finder en restaurant og spiser aftensmad der. Så går vi tilbage til Hovedbanen og tager toget hjem igen. Vi følges ad arm i arm fra stationen og hjem til min lejlighed. Da vi går over det brolagte torv går jeg i kanten af den behagelige række af fliser, så du må trippe af sted over brostenene i dine stilethæle.

Hjemme i min lejlighed er der noget jeg vil prøve før vi skal se video. Det sidste nummer af SMil Bladet havde en instruktiv artikel om japansk bondage og jeg har lyst til at prøve om jeg kan få det til at fungere. Så du får besked om at smide tøjet, inclusive sko og strømper mens jeg henter det nyligt indkøbte reb. Med hyppige kig på instruktionerne i bladet bliver du nu snørret ind i et dekorativt net fra halsen ned til skridtet. Jeg varierer bindingen lidt i forhold til instruktionerne, idet jeg tager dine arme med ind i “nettet”. Efter at arbejdet er afsluttet beundrer jeg mit værk. Du ser godt ud. Dine bryster fremhæves flot af rebet. Dine arme er holdt tæt indtil til siden af kroppen. Rebet går igennem dit skød med en stor knude lige over klitoris. Som en ekstra foranstaltning har jeg med et par løse ender reb bundet dine håndled til dine lår, så jeg er sikker på at armene ikke kan bruges. Dine ben er helt frie. Du bliver ført ud til spejlet i entreen, så du selv kan beundre værket. Du indrømmere at det ser smukt ud. Jeg finder digitalkameraet frem og foreviger billedet.

Du får besked på at sætte dig i sofaen. Jeg sætter “9½ Uge” på videoen og sætter mig over til dig. Mens vi ser film lader jeg hænderne glide over din nøgne krop. Kærtegner dit ansigt, dine bryster, din mave, dine lår. Du spreder villigt benene så jeg kan komme til, stort set den eneste bevægelsesfrihed som du har. Min hånd finder dit skød. Masserer dig, trækker lidt i rebet for at bevæge knuden. Jeg mærker dit tunge åndedrag. Cirka halvvejs stopper jeg vidoen mens jeg laver os et par kopper kaffe. Vi fortsætter med filmen over kaffen. Jeg må holde kaffekoppen til din mund når du skal drikke og fodre dig med småkager, da du jo ikke kan bevæge armene.

Da filmen er færdig lægger vi os på sofaen og kysser lidt. Så fortrækker vi til soveværelset, hvor jeg løsner din kropsbinding så du er fuldt ud tilgængelig. Nu er det nemlig tid til sex. Dine hænder her jeg ikke brug for, så dem lader jeg være. Dem kan jeg altid løsne i morgen når du skal lave morgenmad. Jeg lægger tøjet og sammen kravler vi ned under dynen.

Reklamer

2 kommentarer so far
Skriv en kommentar

Hvornår er den skrevet? 🙂

Kommentar af Camilla S. Rasmussen

Hej Camilla.

Jeg er ikke sikker, men omkring 2001-2002.

Soher

Kommentar af sommerherren
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s%d bloggers like this: