Sommerherrens blog om dominans og underkastelse


Hvem er Sommerherren

Om mig

Jeg er en mand på ca. et halvt hundrede år med interesse for dominans, underkastelse og gammeldags kønsroller.

Min interesse er for forhold med manden som den dominerende og kvinden som den underkastede. Det betyder ikke at der er noget i vejen med den modsatte rollefordeling. Det er bare denne konstellation der interesserer mig.

Da jeg blev bedt om at skrive 10 ting om mig selv, blev det til følgende:

  1. Jeg er en mand i begyndelsen af 50′erne. Født i 1950′erne. Barn i 1960′erne. Teenager i 1970′erne. Usikker i 1980′erne. Først rigtig voksen omkring år 2000. Jeg er single, men søger den rigtige kvinde.
  2. Jeg tror på at kvinder og mænd er ligeværdige og bør have lige muligheder. Herunder muligheden for at vælge den livsstil der passer til én selv. Jeg arbejder lige godt sammen med kvinder som mænd, og jeg er ligeglad om min chef er en kvinde eller en mand.
  3. Jeg tror på at kvinder og mænd ikke er ens. At der er både fysiske og psykiske forskelle. Jeg foretrækker at mænd opfører og klæder sig som mænd, og at kvinder opfører og klæder sig som kvinder. Jeg ynder de traditionelle værdier med den galante mand og den elegante kvinde.
  4. Jeg kan lide at dominere og kontrollere en kvinde. Vel at mærke en kvinde der nyder at blive domineret og kontrolleret.
  5. Jeg følger gerne med i hvad der sker i samfundet. Jeg vil gerne sætte mig ind i tingene. Jeg vil hellere undlade at tage stilling, end tage stilling til noget som jeg ikke har sat mig tilstrækkelig ind i.
  6. Jeg kan lide at færdes i naturen.
  7. Jeg kan lide en god film i fjernsynet eller biografen. En spændende triller, ikke en tju-bang-film. De fleste underholdningsudsendelser i TV finder jeg uinteressante. Jeg kan lide aktiviteter der beskæftiger mit hoved. Jeg hverken dyrker eller ser på sport.
  8. Jeg kan lide at tage på ferie til fremmede egne og opleve hvordan befolkningen der lever. Jeg kan lide at tage på ferie og opleve naturen. Jeg gider ikke bruge en ferie på at dovne ved en eller anden strand.
  9. Jeg har ikke noget mod musik, men jeg gider ikke høre på det hele tiden. Jeg foretrækker ofte stilhed, jeg stiller ikke noget krav om baggrundsstøj. Jeg elsker naturens lyde.
  10. Aktiviteter hvor jeg ikke skal bruge mit hoved, keder mig.

Jeg er medlem af SMil København og træffes også i KinkNationen, Kinkster og sommetider i BDSM World.

Soher

Familiehygge

Familiehygge

Herren vartes op

Reklamer

7 kommentarer so far
Skriv en kommentar

Har endelig fundet din site igen.
Glæder mig til at suge til mig og leve mig ind i din verden, omend det kun bliver på tankeplan.

Venlig hilsen The Exotic Girl

Kommentar af The Exotic Girl

Hej Exotic Girl

Jeg er da glad for at fandt mig igen. Velkommen tilbage. Jeg synes at det er en spændende verden. Og ved kun at nyde den på tankeplanet, er du fri for at spekulere på om det hele nu passer ind i hverdagen. 🙂

Hilsen Soher

Kommentar af sommerherren

Er meget interesseret, og glæder mig til at læse .. 🙂

Kommentar af Marii

Sikke en verden… Jeg er meget fasineret. Hvor er du og alle andre ligesom dig, der står ved jer selv dog modige og ærlige.

Kommentar af Ena

Hej Ena

Tak skal du have. Det er en spændende verden.

Hilsen Soher

Kommentar af sommerherren

Jeg har været interesseret i Dominans hele mit liv og har fundet ud af at jeg ikke kan leve ud at være en slevinde……Jeg har brug for underkastelse i sengen som er en ventil til min virkelige verden hvor jeg har kontrol over alt. Det fleste Masters jeg har mødt er i virkeligheden usikre og svage mand bagved og det kan jeg ikke bruge

Kommentar af sanja

Kære Sommerherre
Du lyder utrolig spændende og fascinerende. Jeg kan følge dig på samtlige punkter – måske bortset fra at jeg kan nyde en strand.
Havde en Herre, som minder om dig.

Kommentar af Justine
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s%d bloggers like this: