Sommerherrens blog om dominans og underkastelse


En republik opløses og en nation fødes
30 maj 2010, 9:26
Filed under: Uncategorized

I disse dage sker der noget trist og noget spændende i BDSM-miljøet.

Kink Republic lukker

Kink Republic

Kink Republic har desværre annonceret at den lukker mandag den 31. maj. Personerne bag den har ikke kunnet få økonomien til at hænge sammen.

Kink Republic vil blive savnet. I løbet af de ca. 1½ år republikken har eksisteret, er den blevet et samlingssted for BDSM- og Fetichmiljøet i Danmark. Et rigtig godt initiativ som generelt har fungeret rigtig godt. Et sted som de fleste af os indbyggere er rigtig kede af lukker.

KinkNationen opstår

KinkNationen

Som en konsekvens af Kink Republics lukning, har en gruppe mennesker taget initiativ til en afløser, KinkNationen. KinkNationen er slet ikke det færdige sted som Kink Republic var da de åbnede. Nationen er stablet på benene i hast for at kunne være klar inden republikkens lukning. Men det hele virker godt og professionelt grebet an.

I overskriften har jeg skrevet at en nation fødes. Og det er slet ikke forkert. For nationens ledere er i øjeblikket i gang med at strukturere nationen. Og alle har mulighed for at bidrage til dette arbejde. På den måde bliver det indbyggernes nation.

KinkNationen er inde i en spændende udvikling som du selv har mulighed for at deltage i. Som jeg også gør. Kom med og følg en nations fødsel. Se linksiden eller klik her.

Reklamer

2 kommentarer so far
Skriv en kommentar

og travlheden fornemmes summende

LilleQ

Kommentar af LilleQ

KinkNation er en site jeg kun kan anbefale, der bliver gjort et godt stykke arbejde og de der står bag fortjener meget ros 🙂

Kommentar af nafrini
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: