Sommerherrens blog om dominans og underkastelse


Billeder 7
30 november 2009, 0:13
Filed under: billeder, dominans, nederdel, påklædning, restriktioner, skammekrog, straf
Stram nederdel på gaden

Stram nederdel på gaden

Stram nederdel på trappe

Stram nederdel på trappe

Jeg kan godt lide stramme nederdele. Af flere grunde. Den ene er at jeg synes at de fremhæver kvindens bagdel på en utrolig dejlig måde. Den anden er at de begrænser hendes bevægelsesfrihed. Mere eller mindre, afhængigt af hvor stramme de er.

Det øverste billede viser en kvinde der går på gaden i en stram nederdel. Nederdelen gør at hun ikke kan tage alt for lange skridt. Det er ikke noget som vækker opsigt. Blot lige nok til at hun er bevidst om at der er en begrænsning. Og at denne begrænsning er påtvunget hende af hendes herre, hvis det er tilfældet.

Det nederste billede viser en anden kvinde i en anden nederdel, som ikke ser ud til at være væsentlig strammere end den første. Men det illustrerer at begrænsningen i bevægelsesfriheden kan blive mere fremtrædende hvis hun får behov for at foretage sig noget der kræver længere skridt. For eksempel at forcere en trappe med høje trin som vist på billedet. Eller at stige ind i en bus. Eller at løbe efter en bus. Ingen af disse ting vil være umulige, de vil blot kræve lidt ekstra. For eksempel at benene skal kantes lidt som vist på billedet. Eller at hun kan blive nødt til at trække lidt op i nederdelen. I begge tilfælde handlinger som vil sætte fokus på hendes begrænsede frihed. Disse handlinger vil muligvis også blive bemærket af andre mennesker. Så pludselig har vi en let form for “offentlig bondage”, som måske vil gøre hende lidt forlegen. Men som på ingen måde kan genere andre mennesker.

Alt ialt en måde herren kan udøve sin dominans over hende, selv når han ikke er tilstede. Og så ser det jo smukt ud.

Skammekrog

Skammekrog

Den sidste billede er af en helt anden art. Det forestiller en kvinde stående i skammekrogen.

En herre kan få brug for at straffe sin slavinde. Hvis behovet opstår, er det i mine øjne nødvendigt at hun også føler det som en straf. At det ikke blot er noget vi leger. Hvis hun godt kan lide at få smæk, hjælper det ikke at bruge smæk som straf. Så må der andre midler til. Det kan være ekstra hårde slag, så hun ikke oplever det som en fornøjelse. Men det kan også være noget helt andet. For eksempel at hun bliver sat i skammekrogen en tid.

Jeg kan godt lide skammekrogen. Det er kedeligt at stå der. Der er nok ikke mange der vil betragte det som en fornøjelse. Hun har ikke andet at lave end at tænke. Og mon ikke hun tænker på den handling der har bragt hende i denne situation. Hun har altså god til til at stå og reflektere over hvad hun har gjort. Om hun kunne have gjort det anderledes. Om ikke det ville have været bedre at undgå at gøre herren vred. Og hun kan tænke over at hun har skuffet herren på en sådan måde, at han måtte skride til handling. Alt i alt kan hun nå at gøre sig mange nyttige tanker mens hun står der.

Mon ikke også at hun vil føle det ydmygende at skulle stå på den måde. Uden at kunne se hvad der sker. Mens herren og evt. andre tilstedeværende kan holde øje med hende. Hun skal stå og kede sig mens herren foretager sig noget interessant. Måske går hun glip af noget. Noget hun gerne ville se i fjernsynet. Eller måske ville hun gerne have været ud og nyde det gode vejr i haven. I stedet må hun bare stå her indtil hun får lov til at komme ud.

At jeg har valgt netop dette billede har flere årsager. Det viser en voksen kvinde der står som jeg mener at det passer sig. Med næsen helt ind i hjørnet og med ansigtet dækket af henderne. Så hun ikke har mulighed for at skæve til siderne. Man kan se på hendes røde numse at hun har fået smæk først. Hun står med nederdelen nede om hælene og trusserne trukket ned. Efter afstraffelsen har hun ikke fået lov til at dække sig til. Men hun har heller ikke måtte tage trusser og nederdel helt af. De hænger som en påmindelse om at hun er afklædt og straffet. Hvilket øger ydmygelsen. Hun er iført nylonstrømper med søm og hofteholder. Så selv før afstraffelsen har hun altså været klædt feminint på. Sikkert på ordre fra hendes herre. En kvinde der lyder sin herre og som må tage konsekvenserne hvis hun svigter ham.

Reklamer

12 kommentarer so far
Skriv en kommentar

.. sMiler.. men keder mig ved tanken om den krog..

/hanne

Kommentar af Hanne

Krogen undgår du nemt. Du skal bare undgå de virkelig grove “forbrydelser”. Så som at gå med lange bukser, flade sko eller uden hofteholder. *G*

Tak for kommentaren.

Soher

Kommentar af sommerherren

Aha.. altså bare stoppe med at være “mig”.. *g*

/hanne

Kommentar af Hanne

Pyh… jeg tænker straks på de frække drenge fra min klasse, som fik lov til at stå i krogen – som regel i løbet af frikvarteret.

Skammekrogen er nok den værste form for straf, der findes på denne jord. Som Sommerheren skriver, så er det frygteligt kedeligt, og tiden går meget langsomere, når man står med ansigtet vendt væk fra hændelserne.

Kan absolut IKKE anbefales. 🙂

Kommentar af elma

@Hanne:
Ja, hvad er der galt i det? *g*
Nøjes du med at glæde dig over at du slipper for skammekrogen. *s*

@Elma:
Tak for din kommentar. Det lyder som om du taler af erfaring? *s*

Når du skriver at den ikke kan anbefales, er det så set fra den dominantes eller den submissives synspunkt? *g*

Soher

Kommentar af sommerherren

Jeg prøvede faktisk at huske tilbage, men jeg synes ikke at huske, at jeg har stået i skammekrogen. Jeg har altid været et artigt barn.

Og naturligvis taler jeg fra den submissives perspektiv. Jeg kan jo ikke helt forholde mig til den anden side. 🙂

Kommentar af elma

Jamen så er vi jo enige. Så kan vi anbefale den dominante at bruge skammekrogen og den submissive at gøre alt for at undgå at havne i den. Så er alle glade! 🙂

Kommentar af sommerherren

Der er et eller andet, der ikke helt stemmer her… Jeg har en følelse af, at ligegyldigt, hvad den submissive gør, så vil det altid ende med at være til fordel for den dominante… Hmm

Jeg troede slaveri blev afskaffet med Abraham Lincoln 😉

Kommentar af elma

Kære elma

Du har helt ret. Ligegyldigt, hvad den submissive gør, så vil det altid ende med at være til fordel for den dominante. Og dermed for dem begge. Sådan hænger det sjovt nok sammen. 🙂

Det der med at slaveriet er afskaffet, er bare et stort bluff-nummer. Det skal du ikke tro på.

Soher

Kommentar af sommerherren

Min herskerinde har indrettet en skammekrog i soveværelset, hvor der er fastgjort et halsjern i væggen som min hals fastgøres til med hovedet ind til væggen så jeg ikke kan sætte mig ned, og så har hun sat et trådnet i en ramme, som er hængslet fast i væggen i den ene side og i den anden side kan den låses fast til den anden væg, så jeg står totalt presset ind i skammekrogen uden at kunne lege med mig selv og uden at kunne få tiden til at gå med at tænke over min straf.

Tiden er ulidelig, og værst er hvis hun tager en fyr med i sengen, så de hygger sig sammen, mens jeg straffes ved at stå i mine egne tanker i skammekrogen.

En gang gjorde jeg vrøvl, men så spændte hun en gagg i munden på mig, som ekstra straf, og så var det slut for mig at klage!

Kommentar af Christian

Hej Christian

Det virker som som din herskerinde har styr på hvad hun (og du) foretager sig.

Overbring mine komplimenter til din herskerinde.

Hilsen Soher.

Kommentar af sommerherren

Min kæreste der er tømrer har lavet en træfigur af hele min krop.

Jeg blev lagt ned på en stor vandfast krydsfiner-plade med armene ud til siden og spredte ben, og så tegnede hun min krop på pladen, og skar efterfølgende en figur ud som passer til min krop.

Har jeg været uartig stiller tager hun figuren frem og binder mig fast til pladen, som hun så lægger ned på gulvet så jeg lægger fastspændt på min egen trækrop.

Hun har lavet en trækasse, med et hul til halsen, som hun så lægger over mit hoved så jeg ikke kan se noget.

Den opfindelse kalder min kæreste for den grusomme skaffekrog tilegnet Rene.

Nogle gange lægger jeg på min krop en hel nat, med trækassen over hovedet, alt imens min kæreste hygger sig med fest i huset, eller hun finder en fyr som røvpuler hende mens, jeg lægger fastspændt på gulvet ved siden af sengen, ude af stand til at se noget eller til at flytte mig.

Hun er både hård og kontant og som tømrer svinger hun gerna hammeren hvis hun syntes jeg er en træmand.

Kommentar af Rene
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: