Sommerherrens blog om dominans og underkastelse


Kyskhedsbælter
15 august 2008, 8:36
Filed under: dominans, ejerskab, kyskhedsbælte

Nu er det efterhånden længe siden jeg har skrevet noget, så nu må jeg (hjulpet af fine hentydninger) hellere komme i gang igen. Emnet for dette indlæg er kyskhedsbælter.

Kyskhedsbælte

Et kyskhedsbælte er for mig et meget kraftigt udtryk for dominans. Det at herren har ret til at låse sin kvinde ind i et kyskhedsbælte når og så længe det nu passer ham, viser ejerskabet så tydeligt som noget kan. Jeg har ikke nogen erfaring med kyskhedsbælter, men her er nogle tanker om hvordan jeg forestiller mig et sådant brugt.

Kyskhedsbælte set bagfra

At holde hende låst permanent og kun låse op når jeg har brug for hende, er en pirrende tanke. Men nok ikke særlig realistisk. Og da jeg ønsker at hun hele tiden skal være så tilgængelig for mig som muligt, er det ikke særlig praktisk at skulle fumle med nøgler og bælte for at kunne komme til. Så er jeg mere tilhænger af at bruge det selektivt. F.eks. kunne det være betingelsen for at hun fik lov til at gå i byen med veninderne en aften, at hun fik bæltet på. Ikke fordi jeg ikke stoler på hende, men for at markere at hun er min. Også når hun er på egen hånd.

Acces Denied

Det kunne også være hvis jeg selv er bortrejst nogle dage, f.eks. på kursus. Så kunne jeg låse hende inde mens jeg var væk, “for at være på den sikre side”. Igen mere som en symbolsk handling, end fordi jeg ikke stoler på hende. Hvis jeg ikke stolede på hende, ville jeg ikke være sammen med hende. Så det er et symbol, men et meget håndfast symbol hvis virkning er konkret og ikke kun symbolsk. Jeg ved ikke om det giver mening. *S*

På samme måde kunne hun blive låst, hvis hun skulle rejse bort nogle dage. Desværre ikke hvis hun skal flyve, da det nok ville skabe pinlige situationer i sikkerhedskontrollen. Det kunne man selvfølgelig bruge som en bevidst ydmygelse, men det kan jeg nok ikke nænne.

Træning med kyskhedsbælte

Solbadning med kyskhedsbælte

Kyskhedsbælte

Et godt kyskhedsbælte skal i mine øjne være beregnet til langtidsbrug. Det vil sige, at ud over at være sikkert, skal det også være rimelig behageligt at have på. Det må ikke ikke gnave nogle steder eller på anden måde gøre ondt. Hun skal også kunne gå på toilettet og klare den nødvendige hygiejne. Bæltet vil sætte nogle hygiejnemæssige begrænsninger, men det må ikke være for meget.

Som et raffinement kunne jeg sætte en dildo op i hende før hun får bæltet på. F.eks. hvis hun er alene hjemme en weekend. Så er hun varmet op til jeg kommer hjem. *Ondt smil*


Kyskhedsskørt

En lille sjov ting som jeg fandt et billede af, er dette “kyskhedsskørt”. Det er formodentlig ment som en spøg. Og det er nok heller ikke meget bevendt som et kyskhedsmiddel. Men det kunne måske bruges til at forhindre hende i at gå med bukser! Smil

Reklamer

16 kommentarer so far
Skriv en kommentar

Åh, åh SommerHerre!
-Ser tydeligt du havde andre emner i tankerne, da jeg forsigtigt kontaktede dig med et mere “blidt” forslag af slagsen…
Slemme Mand, skal vi ha´ det der på??
Nå, men så pyt da…..
Kan nu nok bedst lide “Kyskhedsskørtet” 😉
(som nok sidder dårligt under stramme jeans)!!

Velkommen tilbage i fin form!!!

Din fantasi fejler heldigvis ikke noget;-)
Kh LegeTøsen

Kommentar af LegeTøsen

Kære SommerHerre

Giver LegeTøsen ret.. fantasien fejler intet.. og tak.. TAK… ENDELIG!!!.. dejligt at du er tilbage..*s*

Kyskhedsbælte: et alternativ til dine tanker. Piercinger i de ydre skamlæber, som bruges til at låse af for noget indtrængende.. 4 på hver side må være rigeligt… Evt. en “plade” placeret så der heller ikke er mulighed for leg med klitten..
Det forhindrer naturligvis ikke analt brug.. men for mig ikke særligt tillokkende..*s*..

Tilstår.. ikke min ide.. *g*.. men hermed videregivet..

Kommentar af trine*

@LegeTøzen

Dit forslag har faktisk påvirket mig. Jeg er ved at lave en lille samling af tegninger som jeg finder interessante. Den vil jeg så præsentere når jeg er klar til det.

Ja, selvfølgelig skal du da ha’ det på. Hvis altså din herre siger at du skal. Det er ene og alene hans afgørelse. 😉

Jeg tror faktisk at du får ret svært ved i det hele taget at få jeans på med kyskhedsskørtet. Men det er jo også det jeg kan lide ved det. Hvis det lykkedes, så er skørtet for kort.

Kommentar af Sommerherren

@trine*

Det er også dejligt at være tilbage igen. Og jeg var jo nødt til det, så jeg kunne blive fri for at høre på dit klynkeri. 🙂

Alternativet med piercinger kan bestemt også bruges. Men det kræver vist noget professionel hjælp. Man kan vist ikke bare jage en stoppenål igennem, kan man?

De bælter jeg synes om, forhindrer i øvrigt heller ikke analt brug. Jeg mener nemlig at der skal være plads til både at der kan komme noget ud og at man skal kunne tørre sig bagefter.

Tak for velkomsten, begge to.

Kommentar af Sommerherren

Også herfra skal der lyde et velkommet tilbage……Det er lidt rart,at se sin”favoritprovokatør” på banen igen….

søndagsmorgenhilsner
nynne

Kommentar af nynne

smiler…”skændes” tit med dig,helt for mig selv……..dejligt at mærke,at blodet ruller rask af sted………….

stille aftenhilsner

nynne

Kommentar af nynne

Jamen tak, nynne. Er jeg blevet udnævnt til “favoritprovokatør”? Det betragter jeg som en ære.

Sommerherren
(som ikke er god til morgener, så det er stadig tidligt søndag morgen)

Kommentar af Sommerherren

God mandag morgen SommerHerre, dejligt at se dig igen; og så med et emne, der i den grad udstråler kontrol og ejerskab.

Trine, din ide med de fire piercinger i hver af de ydre skamlæber er god, men ikke komplet.

Jo SommerHerre, sådanne piercinger skal udføres med professionel hjælp, dels for at undgå skader, betændelser etc. men også fordi der bør være tale om piercinger til ringe af en vis godstykkelse.

Ud over de to gange fire piercinger i skamlæberne skal der være en vandret piercing (også med ring) lige ovenover klitoris.

Aflåsning sker med en let buet stang med en ugle på toppen, som forhindrer at den kan trækkes igennem den øverste piercing.

Stangen føres fra oven igennem ringen over klitoris og derefter alle skamlæberingene, skiftevis fra venstre og højre skamlæbe. Til slut monteres en glat og afrundet hængelås i den nederste ende af stangen, så den ikke kan trækkes op igen.

En effektiv aflåsning.

Alternativt kan der monteres en tiende ring i mellemkødet mellem skamlæber og anus, som stangen skal igennem, inden låsen monteres, Det kræver en kraftigere runding af stangen, en længere stand og hængelåsen vil blive placeret længere inde mellem lårene med lidt større risiko for at låsen vil genere.

Systemet kan udbygges med en bjælde, som hele tiden vil minde hende om at hun er aflåst.

Mange gode tanker fra Gråskæg

Kommentar af Gråskæg

Nynne, dejligt at høre. Når det jeg skriver kan frembringe en “diskussion”, så rammer det nok noget. 🙂

Tak for kompletteringen, Gråskæg. Jeg kan godt lide den med bjælden. Og Lillekvindes reaktion tyder da også på at den er god nok! 😉
Selv om der måske nok er situationer hvor man skal pille den af. 🙂

Kommentar af Sommerherren

Hihi… Det fik lige et grin frem her. En bjælde, Gråskæg.. Det var da en yderst
effekriv/
irriterende/
generende/
provokerende/
kontrollerende/
ydmygende/
DÅRLIG idé! (skrevet med et skævt smil ad ironi!)

Nå men, jeg er sådan set på vej ud af døren, og vil kommentere yderligere på et andet tidspunkt. Jeg blev bare lige lidt.. hmm…noget… over det med bjælden!
Jeg kommer igen 😉

Kommentar af LilleKvinde

Kors i knaldhytten.. Gråskæg.. Man skal jo være ingeniør for at udvikle den fantasi..*g*

Kommentar af trine*

Kære LilleKvinde

Nu har jeg som sagt ikke så megen personlig erfaring med emnet. Men jeg har læst en del. Det er jo ikke så svært at tillade noget væske at komme ud. Der er enten en perforering eller en revne. Det med at rengøre er lidt mere vanskeligt. Men der er forskellige modeller. Nogle har et ekstra skjold der kan sættes på, som gør det umuligt at lege med en finger, men også svært eller umuligt at tørre. Uden skjold er hygiejnen så bedre, men sikkerheden mindre.

Jeg synes ikke at det skal hindre dig i at prøve. Du skal blot være opmærksom på behovene når du køber bæltet. Eller når din herre gør, det bør vel være ham der punger ud. Problemet er at et godt bælte er hundedyrt. Og jeg ved ikke om de kan købes på anden måde end postordre fra udlandet. De billige bælter man ser i pornobutikkerne tager netop ikke højde for den slags.

Kommentar af Sommerherren

Kære SommerHerren,
Har Du nogle links til nogle af de gode bælter? Eller anden kontaktmulighed? Det er jo aldrig til skade at sende en opfordrende mail til Herren 😉

Kommentar af LilleKvinde

Her er et par links til forhandlere:
http://www.tollyboy.com/
http://www.neosteel.de/
http://www.williamjoneschastity.com/

Og her et par generelle sider:
http://www.tpe.com/~altarboy/
http://www.lockmeup.com/

Altarboy’s side er Siden om kyskhedsbælter, med beretninger, historier, links, billeder osv. Her kan du uden tvivl finde flere forhandlere og megen anden information.

God fornøjelse.

Kommentar af Sommerherren

Kære SommerHerren,
Kyskhedsbælter! Mja. Jeg har altid været facineret af dem, og kunne godt tænke mig at opleve et en dag. F.eks. hvis jeg skulle ud.

Jeg har aldrig gransket mere i det, da min første tanke netop var, hvordan det skulle takles, hvis jeg skulle på toilet.

Når det er lavet som at jeg skal være utilgængelig, så der ikke kankomme noget ind, hvordan kan der så komme noget ud?

ikke mindst… Hvordan kan man rengøre ordentligt?

Jeg så et engang, det var smart. Det var helt åbent forneden. Så man kunne både vaske sig og komme af med noget. Der kunne også komme noget ind, men jeg tvivler på nogen mand ville finde det interessant at stikke noget derind, når Han først skulle passere en lang række spidse takker *gnæk*

Tak for tråden! Dejligt Du er “her” igen!

Kommentar af LilleKvinde

Tusind Tak!
Jeg vil straks videresende linkene! Uha der er nogle virkelig flotte nogle ind imellem!!

Mange tak!!

Kommentar af LilleKvinde
Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s%d bloggers like this: